Etter de siste 60 rundene British Grand Prix hvor Hamilton Lewis klarte å krone seg som den raskeste mannen på Silverstone med en tidsrekord på 1:39:09.440 til tross for regnværene han nå står foruten sine mest krevende rivaler begge Ferrari drivere; nåværende verdensmester Raikkonen og peker leder den brasilianske Massa.

Siden Monaco-seieren hadde hamilton ikke vært i stand til å score noen poeng før den velfortjente seieren oppnådd i løpet av helgen. Dette var faktisk en fremragende kjøring for Hamilton hvis ytelse var en visning av dyktighet, aggressivitet og ansiennitet til tross for sin unge alder.

F-Junioren Kreisklasse

De som fulgte Hamilton hvor BMWs Nick Heidfeld som kom på andreplass mens Rubens Barrichello kom på tredjeplass, men det var veldig klart at ingen ville komme enda nær Hamilton som kontrollerte løpet fra begynnelse til slutt. Ikke engang Ferraris beste fører Kimi Räikkönen som fullførte sine runder ankommer på fjerdeplass.

De tre fartsmesterne deler nå førsteplassen i dagens Formel 2008 Championship-plasseringer med 48 poeng alle; Dette er ganske interessert som løpet for tittelen blir strammere og strammere som det beveger seg fremover spesielt nå som det er bare ni løp igjen. I mellomtiden; 67-rundeløpet på Hockenheim i Tyskland vil være tie-breaker for disse fantastiske førerne. Massa på andreplass og K. Raikkonen på tredjeplass.

Av de tre sjåførene mclaren sjåfør Hamilton har vært den som har møtt de fleste kamper gjennom hele sesongen som han har overvunnet krasjer, mekaniske problemer, bøter, og opinion straff for villedende atferd. Bur fortsetter uansett å skinne som han gjorde i sitt land sist søndag. På den annen side; Ferrari drivere Raikkonen og Massa vil ikke gå glipp av en sjanse til å gripe noen mulige poeng i de kommende konkurransene spesielt Raikkonen som er tittelen forsvarer.

Nynorskordboka

Et annet faktum som kan manipulere eller være et positivt element i den generelle følelsen som er levd i speedway er at McLaren teamet har nylig avsluttet alle slags spion tvister med motparten Ferrari … som de har avgjort helt; Dette er en lettelse selv for driverne som problemene har vært til side for godt.

De følgende tre plassene er tatt av Toyota, Red Bull og Williams, men poengforskjellen mellom de tre beste og disse lagene står over 50 poeng.

Spådommene for neste løp på juli 20th er veldig sterk som det forventes å se strategiene disse driverne vil implementere for å bli den absolutte nummer én; samt å få ekstra poeng for laget sitt.