Enzo Ferrari visste hva hans skjebne var første gang han var vitne til en bil racing anledning. Hans verker er mest elsket blant bil- og racingentusiaster, men han forventet sannsynligvis aldri at hans navn ville være en bestemt som vil være mest ettertraktet av noen i samfunnet i dag.

Enzo Ferrari visste hva hans skjebne var første gang han var vitne til en bil racing hendelse. Hans verker er mest populære blant kjøretøy og racing entusiaster, men han muligens på ingen måte forventet at hans navn ville være bare en som vil være mest ettertraktet av noen i samfunnet i dag.

Nå gjør Ferrari noe helt spesielt

Kort tid etter første verdenskrig fikk Enzo jobb i Alfa Romeo, kjørte bilene sine under løpene og fikk mange seire. Han fortsatte å hjelpe til med å designe racerbilmaskiner selv etter at han trakk seg fra racing og var i stand til å etablere Scuderia Ferrari-gruppen som ga Alfa Romeo et godt løp med mer enn tjue anstendige avslutninger og åtte seire i ulike racingarrangementer. Laget ble oppløst i 1938 som følge av den harde konkurransen med tyske racingbedrifter. Denne hendelsen før eller senere bedt Ferrari å etablere sitt eget selskap kalt Auto-Avio Costruzioni Ferrari.

Ferrari-verkstedet ble flyttet i Globe War II fra Modeno til Marnello. Den ble bombet i løpet av krigen og måtte gjenoppbygges i 1946. Følgelig var dette også året da firmaet opprettet og bygget den første Ferrari. I 1960 kom Fiat til bildet i et aksjeforetak og begynte å bli organisasjonspartner.

Løper og bonde mot fylkeskongen og alle hans springere

Grevinne Paolina foreslo at han plasserer den prancing hest logo på sine biler og lastebiler for å bringe ham veldig lykke til.

Enzo ledet Ferrari til å vinne over 5000 racing anledninger rundt om i verden. Dette var vellykket ga også Scuderi 25 globe titler. Rett etter hans død i 1988 slet laget med prestasjoner i racingkamper på grunn av intern politikk. Ferrari skjedde før rutenettet i 1996 da den signerte planeten mestere Michael Schumacher og Ross Brawn.

Med ulike uhell i Formel 1 racing, inkludert skadde drivere og tapte mesterskapHealth Fitness Artikler, Ferrari fortsatte å få den ledende sport auto produsenten internasjonalt.
Dens talentfulle drivere og ingeniører ga sitt ideal for det å være et husstandsnavn. …