Løpsdag: 21 juni 2009Laps: 60

Formel 1 er spennende Motorsport og folk er gale om denne fantastiske sporten. Denne motorsporten hadde gitt syv beundrende løp til folk over hele verden, og disse løpene kastet magisk spell på folk at de venter enormt på British Grand Prix neste uke. Formel 1 er en av de mest etterlengtede Grand Prix i Motorsport og fansen er desperate etter å se spennende løp av sine ønskede lag. Ferrari er mest kjent konstruktør team i denne sporten, og det spiller sin rolle fra mange tiår.

Formel 1-sesongen startet 29. Button fortsetter sin seiersrekke i Malaysia og vant 31 runde løp i mai for å behage sine fans og hans team Brawn-Mercedes er fornøyd med sin nåværende år ytelse. Sebastian Vettel slo seg sammen med RBR-Renault for å vinne tredje løp av sesongen i Kina av 56 runde løp som er fullpakket med rasende racing handling som en motorsport kan gi til sine fans. Etter det er det ingen stopp av Jenson Button og teamet Brawn-Mercedes da de vant fire påfølgende løp som ikke er mindre enn en stor prestasjon.

Spis riktig før du deltar i løp

Formel 1 bringer ny spenning igjen for sine fans i form av British Grand Prix som kan sees på 21 Juni 2009 og formel 1 live score vil bli sett av millioner av mennesker. Denne banen består av 60 runder, og det betyr at folk vil være vitne til interessant kamp mellom 10 lag med 20 førere kjemper for formue for å få første pallplassering.  Førerne vil kjempe om 60 runder med løpsdistanse på 308 km, og denne rasende kampen vil gi underholdning til fans av formel 1.
Denne banen gir underholdning til formel 1 fans og M Schumacher opprettholde rekord for raskeste runderekord fra siste 5 år som han rekord 1:18.739 min på 2004. Lewis Hamilton vant i fjor Britisk Grand Prix og fikk 10 poeng med McLaren-Mercedes, og i år utfordrer han Jenson Button som er i full gass for å vinne løp. Jenson Button er i full form da han vant 6 løp av 7 denne sesongen og vanskelig utfordrer til å slå på dette nivået i sin form. Nick Heidfeld kom på andreplass i fjor, og Kimi Raikkonen som kom på fjerdeplass i fjor, ser frem til å gjøre det mye bedre med sin Ferrari.

Du kan se første treningsøkt på 19 juni 2009 og andre samme dag etter lunsj og Formel 1 resultat av denne økten vil være flott å se. Formel 1 British Grand Prix kvalifiserende etappe vil bli avholdt på 20 juni 2009 kl 13:00. Så du bør ikke gå glipp av sjansen til å se formel 1 livescore på Scorespro.com som er ultimate i sport oppdateringer.