Formel 1 i år gir deg mest fascinerende motorsport handling som du noen gang ønsket å se, og dette er perfekt mulighet til å oppfylle din besettelse for actionfylte formel 1 løp.

Gratis webinnholdFormula 1 Grosser Preis Santander Von Deutschland 200912/07/2009VENUE: TYSKLAND

formula 1 grosser preis santander von deutschland

Formel 1 i år gir deg mest fascinerende motorsport handling som du noen gang ønsket å se, og dette er perfekt mulighet til å oppfylle din besettelse for actionfylte formel 1 løp. Jenson Button flyr høyt på punkttabellen da denne ekstra vanlige føreren vant de fleste løpene denne sesongen og slo en av verdensklasse førere. Jenson Button er uten tvil kåret til favoritt for dette løpet på grunn av sin uslåelige rekord denne sesongen, og han utfordrer et av topplagene i Formel 1.

Jenson Button har vært suveren i år, og hans team Brawn-Mercedes er på toppen av tabellen denne sesongen med sin fascinerende stykke arbeid i de siste 7 løpene, og det forventes at han dominerer i dette løpet på grunn av sin fulle form. Filipe Massa er ikke sett i denne sesongen på første plass på pallen og hans team Ferrari er ikke i stand til å få flere poeng på listen. Kimi Raikkonen klarer heller ikke å gjøre innvirkning på Ferrari fans og igjen langt bak på bordet som gjorde ham ut av mesterskapet.

Großer Preis Santander von Deutschland

Lewis Hamilton rystet banen i fjor med sin fulle gass og ledet laget til førsteplass etter lange kamper på 67 runder. McLaren-Mercedes havnet i overlegen posisjon med førsteplassen i Hamilton og Heikki Kovalainen på femteplass på tabellen. Piquet med Renault få andreplass tar dyrebare 8 poeng av sesongen i GermanGrand prix i 2008. Ferrari klarer ikke å gjøre inntrykk i fjor som Felipe Massa på tredje og Kimi Raikkonen på sjette plass som er mot deres standarder. Fernando Alonso var vellykket i sine startår, men hans strategier gikk galt og fant seg på 11.

Formel 1 resultatet av fjoråret tyske Grand Prix var i favør av Lewis Hamilton, men denne sesongens scenario er annerledes som Jenson Button dominerer formel 1 2009 sesongen. Brawn-Mercedes har tatt første posisjon i år, og de utfordret RBR-Renault og Toyota for konstruktørmesterskapet denne sesongen. Ferrari mangler bak sine standarder og plassert på nummer 4 plass, så de må hardt med sine verdensklasse drivere for å komme tilbake på sporet og holde hodet opp for påfølgende seire. Renault trenger også noe spesielt fra Fernando Alonso som ikke kjører så bra denne sesongen.

Jenson Button er på toppen av listen ved å vinne de fleste av kampene og Rubens Barrichello brasilianeren også fra Brawn-Mercedes, slik at begge førerne lykkes i å vinne de to første posisjonene. Formel 1 live score for denne tyske Grand Prix vil bli ventet av folk over hele verden, og du kan se praksis økt på 10 juli. Formel 1 tysk grand Prix 2009 kvalifisering vil bli avholdt på 11 juli 2009 kl 14:00 som bestemmer Grip posisjon av drivere. Så du må se interessant kamp mellom 10 topp konstruktører og 20 drivere på 12 juli og formel en live score er tilgjengelig på Scorespro.com som gir deg best motorsport handling.